Hirdetés

Az Elden Ring jelenleg a modern játéktörténelem egyik legmagasabbra értékelt címe

|

Még nem kapta meg a végítéletet mindenkitől, de az Elden Ring már így is kimagaslóan erős pontszámokkal nyitott.

Hirdetés

Már csak órák választanak el az Elden Ring globális megjelenésétől, és amíg mindenki felkészül a következő napok eseményeire, addig a sajtó szépen sorban szórja ki a jobbnál jobb értékeléseket. A MetaCriticen az Elden Ring PS5-ös változata a hír írásának pillanatában 97 ponton áll, míg az OpenCriticen 96-on. Akármelyik oldalt is nézzük, ez azt jelenti, hogy a From Software új csodája olyan címekkel került egy kategóriába, mint a Grand Theft Auto V, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Super Mario Odyssey.

Hirdetés

Van pár dolog, amit érdemes azért számításba venni az értékelésekkel kapcsolatban. Egyrészt az embargó órákkal ezelőtt oldódott fel, így sok teszt még csak a következő napokban fog befutni. Másrészt a játék mérete miatt egyes magazinok még nem adtak végső pontszámot rá, és egyelőre csak részleges teszteket közöltek.

A számok még változhatnak bármilyen irányba, amit az is mutat, hogy az OpenCriticen pár órával ezelőtt még 97 volt az Elden Ring átlaga, ráadásul a játék a MetaCritic Xbox részlegén is gyengébben szerepelt. Az viszont már biztos, hogy az összes végső értékelés beérkezése után is valahol az élvonalban fog végezni a nyitott világú akció-RPG, amellyel a FromSoftware benevezett a 2022-es év játéka címre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)