Hirdetés

Az Elden Ring legendás játékosát bámulatos ajándékkal lepte meg a Bandai Namco

|

Az Elden Ring-játékos, Let me solo her története a kiadó figyelmét sem kerülte el, kapott is ajándékba egy pazar kardot.

Hirdetés

Let me solo her igazi legendának számít. A meztelen szamuráj néha felbukkan mások játékában az Elden Ring világában, hogy kisegítse az éppen Maleniával szenvedő játékostársát, és egymagában lemészárolja a FromSoftware világának legkeményebb ellenfelét.

A karaktert játszó Klein Tsuboi a közösség kedvence lett. Készültek róla rajongói rajzok, rap számok, és cosplayek, miközben sokan próbálják lemásolni karakterének kinézetét és felépítését, hogy ők is hasonló módon szállhassanak szembe Maleniával.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy meglett a 2000. ölés, Klein Tsuboi kapott egy gyönyörű ajándékcsomagot a Bandai Namcótól. Ez ugyanaz a csomag, amivel az influencereket lepték meg a játék megjelenése előtt, de a Bandai visszatartott pár dobozt, hogy később szükség esetén kiküldhesse azokat más alkalomból, mint amilyen Tsuboi teljesítményének elismerése.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A csomaggal egyébként voltak fennakadások, mivel abban egy valódi kard rejlik. A francia szervek visszatartották azt kiemelt ellenőrzés miatt, de az amerikai csomagküldő szolgálat már kevésbé volt óvatos: amint a doboz elérte az Egyesült Államokat, Tsuboi gond nélkül kézhez is kapta azt.

"Köszönöm @BandaiNamcoUS és @EldenRing az ajándékot, és a gratulációt #LetMeSoloHer sikereihez. Még mindig emlékszem az első élményeimre a Soulsborne sorozattal, és hogy majdnem otthagytam az egészet a Dark Souls 3-ban Ludex Gundyr miatt."

Innen is gratulálunk Tsoboinak és reméljük, hogy majd minket is kihúz a pácból a 200. bukásunk után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)