Hirdetés

Az Elden Ring már a New World csúcsát is lehagyta az egyidejű játékosszám tekintetében

|

A FromSoftware egyjátékos kalandja sorban utasítja maga mögé a többjátékos részleg legerősebb szereplőit.

Hirdetés

Azon senki sem lepődött meg, hogy az Elden Ring népszerű lett, de arra valószínűleg kevesen számítottak, hogy ekkora sikert arat majd. A játék sorban döntögeti a rekordokat, és most a Steamen húzott el sebesen a tavalyi év üdvöskéje mellett.

A FromSoftware csodája hatalmas löketet kapott a hétvégétől, minek köszönhetően az egyszerre a játékban tartózkodó felhasználók száma elérte a 953 426-ot. Ezzel az Elden Ring felkerült a hatodik helyre a vonatkozó ranglétrán.

Hirdetés

Az egyidejű játékosszámot tekintve jelenleg olyan címek sorakoznak csak előtte, mint a Cyberpunk 2077, a Dota 2, a CS:GO, a Lost Ark és PUBG: Battlegrounds. Azt is érdemes megemlíteni, hogy bár lenyűgöző eredményeket produkál az Elden Ring, a legalacsonyabb számai sem gyengék. A hír írásának pillanatában a legalacsonyabb egyidejű szám 513 967 volt, ami egy olyan számadat, amit sok AAA kategóriás sikervárományos még a jobb napjaiban sem képes felmutatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)