Hirdetés

Az Elden Ring percek alatt körözte le a Sekiro és a Dark Souls 3 rekordjait

|

Az Elden Ring épp győzelmi köreit futja PC-n, ahol minden percben új kalandozók indulnak felfedezni a szép-új világot.

Hirdetés

Az Elden Ring szépen lassan megjelenik minden platformon, így milliónyi játékos szabadulhat rá a From Software fantasy homokozójára. Az új irányzat, az új sztori és az új játékmechanikák bevonzottak régi és új rajongókat egyaránt, akinek száma egyébként már túl is lépte a Dark Souls 3 és Sekiro játékoscsúcsát.

A Dark Souls széria záróakkordjának legmagasabb egyidejű játékosszáma 130 000 volt, míg a Sekiro esetében ugyan ez az adat 125 000 volt. Az Elden Ring ezeket pár óra alatt felülmúlta, ami nem semmi teljesítmény, bár a tesztek eredményeit látva nem volt kétségünk, hogy erre a címre sokan lesznek kíváncsiak.

Hirdetés

A PC-s megjelenés utáni órákban az Elden Ringgel már nagyjából 750 000-en játszottak. A jelenlegi egyidejű játékosszám csúcs 764 835, és tekintettel arra, hogy az Elden Ring még PC-n is csak kevesebb, mint 1 napja érhető el, ez a szám valószínűleg még magasabbra is fog nőni ennél.

A From Software új csodáját, mind a világsajtó (velünk együtt), mind a vásárlók jól fogadták. A következő napokban valószínűleg több rekordadatra is számíthatunk majd a játéktól, megérdemli.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)