Hirdetés

Az Elden Ring új helyszíneket, ellenfeleket és fegyvereket is kaphat hamarosan

|

Nagyjából azóta pletykálnak Elden Ring esetleges kiegészítőjéről a rajongók, mióta megjelent a játék. Ezúttal azonban konkrét nyomokra bukkantak az adatbányászok.

Hirdetés

A FromSoftware címei egy ideig szépen sorban megkapták saját DLC-iket, a három Dark Souls játék több ilyen bővítménnyel egészült ki, a Bloodborne esetében pedig ki tudná elfelejteni a The Old Hunters kiegészítőt. A Sekiro: Shadows Die Twice aztán DLC nélkül maradt, és egyelőre az Elden Ring esetében sem jelentettek be új tartalmi csomagot. Ez viszont természetesen bármikor megváltozhat.

Az Elden Ring megjelenése óta nem egyszer láttunk már utalgatásokat egy potenciális kiegészítés érkezésére, de sosem futhattunk talán bele olyan konkrét nyomokba, mint most.

Hirdetés

Egy skirodubi névvel működő Twitter profil előásott ugyanis egy rakat infót a legutóbbi Elden Ring frissítésből. A bányász talált utalásokat új fegyverkategóriákra, új dungeonökre, és vagy 30 lehetséges bossra. Az utóbbi kapcsán azért érdemes megjegyezni, hogy a fájlok között ugyan tényleg talált helyet 30 új bossnak, egy DLC-ben valószínűbb, hogy maximum 10-15 érkezik majd.

A fegyvereket illetően 6 új kategóriára talált utalásokat a szorgos rajongó, de 16 NPC bejegyzés is rejlik a fájlok között, és mind a "Someone Yet Unseen" megjelölést kapták. Ezek mellett talált még egy új hajat, és új AI célokat is.

Minden jel arra utal, hogy az Elden Ring következő csomagja egy súlyosabb DLC-vel együtt érkezhet. Ti visszatérnétek a játékhoz, ha ez megtörténne?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)