Hirdetés

Az Elden Ring új helyszíneket kaphat?

|

Az Elden Ring az idei év egyik meghatározó sikere, és a From Software nem szeretné elengedni ezt a felemelő érzést. Csak helyeselni tudunk.

Hirdetés

Az Elden Ring volt a From Software eddigi legnagyobb dobása. A srácok összeszedtek mindent, amit a korábban alkotott játékaikból tanultak és belegyúrták azokat egy hatalmas, nyílt világú szerepjátékba, amit a mai napig tömegek pörgetnek.

A fejlesztők néha felbukkannak egy-egy frissítéssel, de a közösség nagy része szerint az Elden Ring ideje lecsengett. Most azonban mindenki sokkal lelkesebb lett az 1.07-es csomag érkezésének nyomán.  

Az új frissítés gyakorlatilag csak a többjátékos élményre koncentrál, és többek között beépített egy új skálázási rendszert a PVP csatákhoz. Ezt a rajongók régóta kérték, de olyat is kaptak, amire nem számítottak: utalásokat új helyszínekre.

Hirdetés

Egy Lance McDonald néven működő adatbányász előásott egy pár utalást a forráskódból, ezek pedig olyan pályákra hivatkoznak, melyek jelenleg nincsenek benne a játékban. Ezen felül ray-tracing opcióra utaló jeleket is talált, melyek szintén nem érhetőek el a menüben.

A From Software láthatóan törődik a PVP iránt érdeklődő kalandozókkal, így könnyen lehet, hogy hoznak pár új arénát. Ti visszatérnétek a játékhoz, ha ez megtörténne?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)