Hirdetés

Az Electronic Arts játékai ingyen frissítést kapnak az új konzolgenerációra

|

A már megvásárolt EA játékaitokat PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is gond nélkül futtathatjátok majd, nem kell értük újra pénzt adnotok. Persze azt még nem tudni, hogy ezzel a remastereknek is vége-e.

Hirdetés

Noha még van jó pár homályos folt a következő generációs konzolok körül, azt már tudjuk, hogy sokkal felhasználóbarátabbak lesznek, ha például a régi játékainkkal akarunk játszani. Egy befektetői hívásban az Electronic Arts vezetője elmondta, hogy a PlayStation 4-re és Xbox One-ra kiadott játékaik mindegyikéhez érkezik egy ingyenes frissítés, minek következtében az új gépeken is futnak majd. 

Hirdetés

A visszafele kompatibilitás funkció igazoltan érkezik mindkét konzolhoz, de az Xbox Series X például egy Smart Delivery funkciót is kap, melynek az a lényege, hogy a régebbi játékokat is feljavítja valamelyest. Nem kizárt, hogy hasonló funkció érkezik a PlayStation 5-höz is, erről azonban még nem nyilatkozott egyértelműen a Sony. 

Az EA pénzügyi vezetője egy befektetői hívásban elmondta, hogy minden jelenlegi generációra megjelent játékuk kap majd egy teljesen ingyenes frissítést, melynek hála a következő konzolokon is futnak majd. Nem tudjuk, hogy ezzel arra utalt-e, hogy saját fejlesztőket állítottak-e rá, hogy kicsit feljavítsák már megjelent címeiket a következő generáció technikai adottságaihoz; esetleg csak a már bejelentett PS5 és Xbox Series X visszafele kompatibilitásra gondol.

Az mindenesetre jó hír, hogy nem kell újra fizetnünk azokért a játékokért, melyeket egyszer már megvásároltunk, ha esetleg a későbbiekben is visszanéznénk hozzájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)