Hirdetés

Az Electronic Arts négy játékkal is készül 2023 első hónapjaira

|

Az Electronic Arts titokzatos újdonságai között van egy remake és egy nagy IP is.

Hirdetés

Érdemes lesz figyelemmel kísérni a nyári videojátékos eseményeket (például a Summer Game Festet), ugyanis jó eséllyel az Electronic Arts nem csupán azokból a játékaiból mutat többet, amik idén jelennek meg, hanem lerántja a leplet a 2023 elejei felhozataláról is. A vállalat a legutóbbi pénzügyi jelentésben ízelítőt adott a befektetőknek abból, hogy mi várható a következő egy év során. 

Hirdetés

A legközelebbi újdonság az F1 22 lesz júliusban, majd jön a következő FIFA és a Madden NFL, amit az új Need for Speed és NHL követ. A negyedik üzleti negyedévre, ami 2023 januárjától április elsejéig tart, még csak a PGA Tour folytatását jelentették be, viszont belebegtették, hogy az említett időszakban ki fognak adni négy olyan projektet, amiket még nem mutattak meg a nyilvánosságnak. Ezek között helyet kap egy fontos IP, egy partner címe, egy remake és egy sportjáték is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ami a kiemelt IP-t illeti, a spekulációk rögtön a következő Dragon Age és Mass Effect brandeket feltételezték, de azok talán még koraiak lennének. Ellenben egy következő dián az EA új stúdiókat sorol fel Seattle környékén, amelyek egy be nem jelentett, nyílt világú akció-kalandjátékon dolgoznak - ennek 2023-as megjelenése már esélyesebb lehet, akárcsak a Motive zászlaja alatt készülő rejtélyes játéké is. És ne feledjük el a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását sem, ami szintén 2023-ra várható.

A remake esetében adná magát a Dead Space, viszont azt tavaly már megmutatták, így valószínűleg egy másik játék feltámasztásáról van szó. Ugyancsak sötétben tapogatózunk a partneri projekt kapcsán, amely lényegében bármi lehet, akár egy újabb EA Originals megjelenés is, mint amilyen a Lost in Random és az It Takes Two volt. Talán utóbbi fejlesztője, Josef Fares áll elő valamivel? A sportjátékot illetően sincsenek erős tippjeink, a Skate 4 ugyanúgy lehet, mint az EA Sports College Football, vagy akár egy teljesen ismeretlen koncepció is. 

Ti miket szeretnétek látni az EA-től 2023 első felében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)