Hirdetés

Az Elite Dangerous Odyssey kiegészítője FPS-t csinál a játékból

|

2021 elején érkezik az új Elite Dangerous kiegészítő, amiben leszállás után gyalog indulhatunk küldetésekre.

Hirdetés

A Frontier Developments teljesen fel szeretné frissíteni űrrepülős játékát, így 2021 elején egy tartalmas, vadonatúj élményt kínáló kiegészítővel áll elő. Az Elite Dangerous: Odyssey egyelőre még bőven fejlesztés alatt áll, de már most elárulták, mire számíthatunk a jelentős méretű csomagtól.

Hirdetés

A tervek szerint leszállhatunk majd számtalan, gyönyörű bolygóra, meglátogathatunk ottani bázisokat, és korlátlanul fedezhetjük fel a környezetet. Elvállalhatunk küldetéseket is, melyek teljesítése érdekében választhatunk diplomáciai eszközök, lopakodás, vagy vad akciózás között, szövetségeket köthetünk, szakértő mérnököket alkalmazhatunk, bővíthetjük és fejleszthetjük arzenálunkat, valamint erősebbé, szívósabbá válhatunk különböző páncélzatokkal. Az Odyssey PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenik, Steamen már Wishlistre lehet tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)