Hirdetés

Az elmúlt évek egyik legnagyobb stratégiai játéka végre kijön az Early Access fázisból

|

A Grand Tactician: The Civil War (1861-1865) alkotója meghozta a jó hírt, és azzal együtt az újdonságok listáját, amikre számíthatunk az 1.0-ban.

Hirdetés

Eljött az amerikai polgárháború történetét feldolgozó Grand Tactician: The Civil War (1861-1865) első évfordulója. A hatalmas stratégiai játék tavaly ilyenkor vált először játszhatóvá a Steam Early Access programjának keretein belül, azóta pedig csak növekedett és növekedett.

A játék fejlesztője, Oliver Keppelmüller bejelentette, hogy a projekt pontosan szeptember 24-én fogja maga mögött hagyni az Early Access jelzőt, és ezzel együtt egy rakat új tartalom is érkezik.

Hirdetés

A teljes változatban lesz két új induló küldetés (a már létező három mellett), és 6 új, lejátszható történelmi csata, amivel együtt már 16-ra növekszik majd ezek száma.

A főkampány (aminek eseményei azért eltérnek majd a valódi történelemben látott eseményektől) pályái megkétszereződnek, és a használható parancsnokok száma 1500-ra nő majd az 1.0-ban. Ezekkel együtt persze jön egy rakat egyensúlybeli és teljesítménybeli javítás, UI-átalakítás, MI-fejlesztés és sok technikai apróság is.

Oliver a megjelenés után sem lesz rest: jönnek majd új fegyverek, építkezési opciók, új pályák, avatárok, és vizuális átalakítások. A későbbi bővítményekkel kapcsolatos terveket az alkotó egyébként egy nagyon stílusos "roadmapben" szemlétette.

Ha szeretitek a hatalmas csatákra építő stratégiai címeket, akkor erre a projektre érdemes lesz ránézni. Ennél tartalmasabb játék ritkán jelenik meg a műfajban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)