Hirdetés

Az elmúlt évek legjobb júliusa lesz az idei játékmegjelenések szempontjából

|

Míg az év első felében lepkehálóval kellett vadászni az érdekes címeket, most egy hónapon belül jön egy rakás izgalmas újdonság.

Hirdetés

2020. júliusi videojáték megjelenések - 3. hét

Death Stranding - július 14. - PC

Kojima legújabb játéka a Sony más exkluzívaihoz képest mérsékeltebb sikert aratott, de nem is szól olyan nagy közönségnek, mint egy God of War vagy egy Spider-Man. Elvégre hiába Norman Reedus a főszereplő, a pusztában baktatás és a furán kifacsart történet sokak kedvét elveheti. Több mint fél évvel PS4-es debütálása után PC-re is megérkezik, a simább futás, az ultraszéles monitorok támogatása és a fotómód mellett Half-Life-os tartalmak szintén kerülnek bele.

Rocket Arena - július 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Számos egyéb független fejlesztő mellett a Final Strike Games csapatát is felkarolta az Electronic Arts, hogy segítsen sikerre vinni a Rocket Arena című, könnyed hangulatú 3v3 shootert, amiben az a két csapat célja, hogy kilökjék az ellenfél játékosait az arénából. Számos hős közül válogathatunk, akik egyedi személyiségekkel és képességekkel rendelkeznek, és kütyüket is használatunk a sikerhez. Joggal lehetnek kétségeitek afelől, hogy ez a koncepció bárkit is érdekelhet-e, pláne úgy, hogy nem free-to-play játékként jelenik meg, de ezt majd meglátjuk.

Neon Abyss - július 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Neon Abyss egy pörgős roguelite akció-platformer, amiben válogatott fegyverekkel kell szétlőnünk mindent, kihasználva a tárgyak szinergiáját. A pályák között random minijátékok során pihenhetünk és szerezhetünk lootokat.

Ghost of Tsushima - július 17. - PlayStation 4

Az már biztos, hogy a The Last of Us Part II ott lesz az év végi szavazásokon a legjobb játékok között, de azok alapján, amit eddig láttunk, jó eséllyel a Sucker Punch játéka, a Ghost of Tsushima is visszaköszön majd - persze ezt csak a megjelenés után fogjuk tudni. A klasszikus szamurájos filmek által inspirált játékra könnyen rásüthetjük, hogy ez a japán Assassin's Creed, amire régóta várunk, de ahelyett, hogy apró feladatok ezreit zúdítaná ránk, itt a történeté lesz a főszerep, és csak néhány kisebb mellékszálba futhatunk bele a világban kalandozva. Az biztos, hogy egyedi, és a PlayStation 4 Pro képességeit teljesen kihasználja, ez a kettő pedig önmagában érdekessé teszi.

Paper Mario: The Origami King - július 17. - Switch

A Nintendo továbbra sem hagyja unatkozni a Switch-tulajokat, júliusban a Paper Mario sorozat folytatása érkezik. Ebben Mario és új társa, Olivia gonosz, papírból hajtogatott katonákkal veszi fel a harcot, és igyekszik felszabadítani Peach hercegnő kastélyát az Origami királyság uralkodója, Olly király elnyomása alól. Humoros, könnyed kalandra számíthatunk, taktikus harcokban vehetünk részt, és olykor széthajtogathatjuk a papírból készült pályát.

Warhammer 40,000: Mechanicus - július 17. - PlayStation 4, Xbox One, Switch

PC-re 2018-ban jelent meg a Mechanicus, mely a legfejlettebb hadsereg irányítását adja a kezünkbe. Testreszabható csapatunkkal járhatjuk be az újonnan felfedezett Silva Tenebrist, és folyamatosan fejleszthetjük harcosainkat. Aki a konzolos változatra várt, annak remélhetőleg csak július közepéig kell türelemmel lennie.

Drake Hollow - július 17. - PC, Xbox One

A Drake Hollow-ban barátainkkal együtt gondoskodhatunk arról, hogy a drake-ek népe életben maradjon, vidáman szórakozzon, eleget egyen, igyon és aludjon. Ügyesen kell bánnunk nyersanyagainkkal és az idővel egyaránt.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)