Hirdetés

Az előző résszel ugyan csúnyán elbántak, de érkezik vigaszként az F1 Manager 2023

|

A Frontier Developments már a nyár folyamán kiadja az F1 Manager 2022 utódját.

Hirdetés

A menedzserjátékairól (mint a Zoo Tycoon, a Planet Coaster és a Jurassic Park Evolution 1-2) ismert Frontier új területen csillogtatta meg képességeit tavaly: az F1 Manager 2022 a száguldó cirkuszt közelítette meg olyan szemszögből, ahogyan a Codemasters F1 szériája nem vagy legalábbis nem ilyen mélységgel - egy csapatistállót kellett igazgatnunk a legapróbb részletekbe menően. 

A játék ugyan nem volt tökéletes, de lerakott egy élvezetes és biztos alapot a fejlesztőcsapat számára, amire már építhettek a későbbi részekkel. Sajnos a rajongók arcáról gyorsan lehervadt a mosoly, mivel alig két hónappal a megjelenés után a stúdió már le is állította az F1 Manager 2022 támogatását, már csupán a hibák javítását végezték el, mivel más projektekre kellett koncentrálniuk. 

Hirdetés

Az egyik projekt pedig maga az F1 Manager 2023 volt: a Frontier Developments bejelentette, hogy még idén nyáron megérkezik az új rész, amelyet az ígéretek szerint még mélyebb menedzsment-rendszerekkel, drámaibb versenyekkel és még autentikusabb végeredménnyel vérteztek fel.

Az újdonságok között köszönthetjük többek között a Race Replay módot (amely lehetővé teszi a feltörekvő csapatfőnökök számára, hogy újraírják a 23 futamból álló szezon kulcsfontosságú pillanatait), a sportigazgató szerepét (amelynek köszönhetően nagyobb hangsúlyt kap a boxutca és az edzésterv is), sprintversenyeket, valamint a visszatérő karriermódba belerakott olyan fejlesztéseket és funkciókat, amiket a játékosok a leginkább kértek. 

Az F1 Manager 2023 valamikor a nyár folyamán fog megjelenni PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)