Hirdetés

Az első Assassin's Creed: Revelations videó, új képek

|

Végre valami kézzelfogható érkezett Ezio soron következő történetéből!

Hirdetés

A májusi GameStar hasábjain exkluzív előzetest olvashattok a legújabb Assassin's Creed játékról, most viszont következzen néhány finomság itt is!

Elsőként nézzétek meg a teasert, ami hihetetlenül hangulatosra sikerült - ehhez persze nagyban hozzájárul a dallamos muzsika és Ezio mester narrációja:

Ahogy a rövid kedvcsináló végén is láthatjuk, június 7-én bemutatják a teljes videót, ez az E3 első napja lesz. A rejtett penge lerepülése pedig semmi jót nem jelenthet... (Ezio meg fog halni?)

Most pedig jöjjön néhány fontosabb információ:

Ezio új képességekkel és fegyverekkel gazdagodik majd, mint pl. a hookblade, a bombák készítése, vagy a fejlesztett Eagle Vision. (Teljes méretért katt a képekre!)

Újra Altair bőrébe bújhatunk majd néhány küldetés erejéig.

Konstantinápolyt kívülről-belülről felfedezhetjük majd, részletesebb leírást a helyszínekről ITT találtok.

Új, emlékezetes karakterekkel találkozhatunk majd, mint pl. Yusuf Tazim, orgyilkos kolléga, Szulejmán herceg, a történelem egyik legnagyobb uralkodója, vagy Sofia Sorto, aki elrabolja öregedő hősünk szívét.

A Brotherhood-ban debütáló többjátékos mód is fejlesztésre kerül, új módokkal és játékmenet elemekkel.

Nos, ennyit mára, az E3-on pedig még több információt kapunk majd! Az előzetes alapján azt mondanám, ez lesz az eddigi legsötétebb hangvételű Assassin's játék, ami kifejezetten jól állna a sorozatnak.

Az Assassin's Creed: Revelations még idén érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A májusi GameStar-ban további exkluzív képeket láthattok belőle, még több karaktert és részletet felfedve. Az idei E3-on mi is kint leszünk, aDaM kolléga pedig remek videókkal fog megörvendeztetni, tartsatok velünk akkor is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)