Hirdetés

Az első Batman: Arkham City játékmenet videó!

|

Úgy tűnik, Gotham nem hősnek való hely. Miért nem? Lessétek meg!

Hirdetés

A 2009-es Év Játéka, a Batman: Arkham Asylum folytatása, a Batman: Arkham City még idén érkezik, most pedig az első gameplay mozzanatokat mutatták meg nekünk.

Íme a "This Ain't No Place for a Hero" című előzetes:

A videóban láthatjuk az első játékmenet részleteket a Rocksteady folytatásából. Egyelőre nem látni túl sok változást grafikailag az Arkham Asylum-hoz képest, de a Gotham városa igazán jól sikerült, a nóta pedig remek választás. 

Az Arkham City tekintélyes 20-24 órás játékidővel fog rendelkezni, de Dax Ginn, a játék marketing menedzsere szerint aki rohan, 8 óra alatt is ki tudja játszani. Én speciel Harley Quinn kisasszonnyal azért elbohóckodnék egy ideig, vagy esetleg a Macskanénit megcirógatnám...

A Batman Arkham City megjelenés október 18-án esedékes, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)