Hirdetés

Az első Das Reich kép!

|

Elveszettnek hitt Ingo barátom a Joylabs-tól egy igen jó kis képpel kedveskedett ezekben a percekben. Csapata régebben az Y-Project-ten dolgozott, amit aztán csúnya emberkék eltöröltek :( Azóta azonban keményen munkálkodnak a Das Reich 2005 (munkacím) című alkotáson. Nem is köntörfalazok, megmondom a tutit. Van még mit fejleszteni, de kezdetnek nem gyönge kép :) Lássátok feleim szümtükkel:

Update: Közben továbbolvasgattam a levelet, melyben a következő infók szerepeltek: - a kép Berlin egyik történelmi helyszínét ábrázolja - a grafikus motor a DX9-et is támogató Codecreatures Engine - a csapat már 3 éve dolgozik a projekten - egyelőre kiadót keresnek, reméljük sikerrel járnak hamarosan

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)