Hirdetés

Az első hiteles Mass Effect 3 információk

|

Tessék csak tessék, vegyétek és olvassátok!

Hirdetés

A Mass Effect első két része sok rajongót szerzett magának, lássuk, mire számíthatunk a harmadik részben.

Vigyázat! Az alábbi mondatok darabokban SPOILERT tartalmazhatnak!

-A játékot továbbra is az EA szuperstúdiója, a BioWare készíti, mely idén érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

-A harmadik rész az utolsó Mass Effect fejezet lesz.

- Az első előzetes videóban Londont láthattuk, amint megszállják a Reaperek.

- A játék a Mass Effect 2 Arrival című DLC utolsó pillanataitól kezdődik majd, amikoris a Reaperek megkezdik a Föld invázióját.

- Cerberus, a Mass Effect 2 titokzatos élőlénye meg akarja ölni Shepardot. Az Illusive Man nagy szerepet kap majd a harmadik részben.

- A csapatunkban ők lesznek: Garrus, Liara, és a Mass Effect 1 döntései alapján Kaiden vagy Ashley, valamint Wrex, Mordin, Legion és Anderson, persze csak ha életben maradtak az első és második részben.

- Azok számára, akik még nem játszottak Mass Effect játékkal, a harmadik rész egy „Ez történt eddig a Mass Effectben” képregénnyel indul, hasonló stílusban, mint a Mass Effect 2 PS3-as verziója esetében.

 - A játéknak összetett befejezése lesz, amit az is befolyásol, kiket veszünk be csapatunkba.

- A Mass Effect 3 nem fog visszatérni az első rész alapjaihoz, de fejlesztik az RPG elemeket. Nagyobb szabadságunk lesz a karakterek képességei terén, több ágazat lesz ezeket tekintve, és a különleges erők többször is fejlődni fognak.

- A fegyverek a második rész fegyverein fognak alapulni, de többféle módosítást is végrehajthatunk majd.

- Mindegyik karakterosztály akadálytalanul tud majd a fegyverekkel menni, de lesznek megkötések a mennyiséggel kapcsolatban. Egy osztály, a soldier tud majd csakvégtelen fegyvert vinni magával.

- Az előzetes pletykákkal ellentétben nem lesz többjátékos mód.

A Mass Effect 3 idén év vége felé érkezi, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)