Hirdetés

Az első hivatalos Company of Heroes 2 kép

|

A 2013-ra tervezett, második világháborús stratégiai játék megkapta legelső fotóját.

Hirdetés

A Relic Entertainment által fejlesztett Company of Heroes 2 a PC Gamer UK hasábjain mutatkozott be nem is olyan régen, majd rögtön ezt követően elárasztották a szkennelt képek a világhálót.

Chavalier kolléga kedvenc második világháborús stratégiai játéka most megkapta a legelső hivatalos anyagát is egy sokat mondó kép tekintetében, amely megdobogtatja valamennyi stratéga szívét. A Company of Heroes 2 a keleti frontra fókuszál majd, az előzetes információk alapján egyjátékos módban kizárólag a szovjet lobogó alatt vonulhatunk harcba, a német oldal megmarad a többjátékos módra éhezőknek. Érdemes megemlíteni, hogy a Company of Heroes folytatásában bemutatkozik az Essence 3.0 Engine, ami gyönyörű grafikát és dinamikus harcokat eredményez majd játék közben.

 

A játék egyébiránt 2013-ban kerül kiadásra, stratégiai játékhoz mérten kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)