Hirdetés

Az első igazi trailer előtt is volt mit mutatni a Doom Eternal új DLC-jéből

|

A teljes Doom Eternal - The Ancient Gods: Part 2 előzetes holnap érkezik, de addig is rápöröghetünk a teaserre, ami legalább a hangulatot átadja.

Hirdetés

A Bethesda nem viccel: a srácok úgy megtolják a Doom Eternal - The Ancient Gods: Part 2 marketingjét, mint még semmit soha. Kaptunk ugyanis egy ütős teasert a DLC traileréhez, mert ma már bizony így működik a játékok és a hozzájuk kapcsolódó tartalmak reklámozása.

Akárhogy is, azért egy nagyon menő 25 másodpercet villantottak nekünk, ami metálos tálalásban tudatja velünk, hogy mire is számíthatunk majd az új tartalmi csomagtól.

Hirdetés

A rövid teaser a poklok minden szörnyetegét felvonultatja Doom Slayer haverunk ellen, aki egy intergalaktikus kalapáccsal csapja agyon az összeset, beleértve a meglehetősen warhammeres páncélban lépdelő sötét nemezisét, a Dark Lordot. A hangulat megvan, a többit pedig majd holnap megkapjuk a teljes bemutatón.

A Doom Eternal jelenleg elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, de valamikor 2021-ben a PlayStation 5 és Xbox Series X változatok is várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)