Hirdetés

Az első napi frissítéssel lesz igazán látványos a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Növekszik a teljesítmény és mellette még a ray-tracinget is élvezhetjük.

Hirdetés

Napokon belül megjelenik a Ratchet & Clank: Rift Apart, így a fejlesztő Insomniac Games megmutatta, hogy milyen combos frissítéssel várja a játékosokat.

A kizárólag PS5-re érkező játék nem meglepő módon alaposan kihasználja majd a konzol erejét, a funkciók egy részét éppen az első frissítés teszi majd elérhetővé, úgyhogy ezért minimum érdemes lesz netre kötni a gépet.

Hirdetés

A fejlesztő a hivatalos Twitter oldalán tette közzé a videót, melyben a játékból láthatunk néhány másodpercet, azt viszont 60 képkockás sebességgel, úgy, hogy közben a ray-tracing is be van kapcsolva.

A frissítés után ugyanis elérhetővé válik majd az alap mellett egy teljesítmény és egy teljesítmény + ray tracing mód is, amik közül a leendő játékosok a kedvükre választhatnak majd. Az Insomniac beszámolója szerint a Ratchet & Clank: Rift Apart mindhárom beállítás mellett dinamikus felbontáson fog futni, majd egy képfeldolgozás után 4K-ban jelenik meg a kép.

A Ratchet & Clank: Rift Apart néhány nap múlva, június 11-én rajtol el, kizárólag PlayStation 5-ön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)