Hirdetés

Az első Portal 2 értékelések

|

Befutottak az első vélemények a nagysikerű Portal folytatásáról.

Hirdetés

A Portal 2 ma reggeltől érhető el, itt egy kis kedvcsináló hozzá.

Lássunk néhány külföldi értékelést.

Official Xbox 360 Magazine: míg a Portal egy puzzle játék volt "történettel meghintve", addig a Portal 2 "különleges, vidám történetet mesél el egy részletes, jól működő világban". A kooperatív játékmód is elnyerte tetszésüket, ezért 10/10-et kapott tőlük a Portal 2.

PC Gamer: 94 pontot adtak a játéknak (100-ból, természetesen). leírásuk szerint a Valve második Portal címe "kihívást jelentő, vidám, elmetágító puzzle élmény egy, vagy két alanynak is". Megjegyzik, figyelmesen válasszuk meg kooperatív partnerünket. Tegyetek így!

Machinima: 10-ből 10-re értékelték a Portal 2-t, minden szempontból jobbnak tartva, mint az első rész. A rejtvényeket "sokkal komplikáltabbnak" írták le, a történet pedig "sokkal jobb, mint néhány filmé, vagy sorozaté".

IGN: szerintük a Portal 2 "eléri, hogy az első részt csak prototípusnak tekintsük" (megjegyzem, ez talán így is volt). Lássuk, miket említettek még: "A több karakter szerepeltetése életet visz a briliáns történetbe", "a legjobb szinkronok egyike videójátékokban". A rejtvények "úgy kihívóak, hogy közben nem ésszerűtlenek", "a legjobb kooperatív játékélmény a piacon". Végül 9.5-ös értékelést adtak rá.

Game Informer: a Portal 2 "olyan folytatás, amiért mindig reménykedünk". "A játék minősége folyamatosan kiemelkedő marad; nincs egy percnyi töltelék, sem az egyjátékos, sem a kooperatív módban." A játék 9.50 pontot érdemelt ki tőlük.

GiantBomb: tőlük is maximális értékelés érkezett, a játék 5/5-öt kapott.

Nektek mi a véleményetek róla?

A bejegyzés végére pedig egy kis SPOILER:

A Portal 2 'Extras' menüpontja alatt egy remek előzetest láthatunk Steven Spielberg és J. J. Abrams készülő szörnyfilmjéből, a Super 8-ból. Nem is akármilyet, hanem interaktív trailert, melyben mi irányíthatjuk a kamerát! Íme:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)