Hirdetés

Az első trailer alapján a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is para lesz

|

Új környezetben folytatódik az Until Dawn fejlesztőinek horrorantológiája.

Hirdetés

A horrorantológiát elindító Man of Medannal még csak kereste az utat a Supermassive Games, viszont a Little Hope hatalmas ugrás volt hozzá képest, így a rajongók joggal reménykedhetnek abban, hogy a következő fejezet esetében is tartja a minőséget a fejlesztőcsapat. A szellemhajó és a kisváros után ismét egy új helyszínen fordulhatunk meg, ezúttal háborús körítést kapunk. 

Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes sztorija 2003-ban játszódik, az iraki Zagros-hegységnél  járunk, ahol egy katonai egység és az irkai erők közötti tűzharc súlyos földmozgást okoz, ami hasadékot nyit, mely elnyeli mindkét félt. A katonák egy eltemetett sumér templom romjai között találják magukat csapdába esve és minden kommunikációtól megfosztva, a túlélés érdekében pedig menekülniük kell, ugyanis valami ősi és gonosz ébredt tudatára a sötétben, ami zsákmányra éhezik. Titeket mire emlékeztet a lény echolokációja?

A House of Ashes a tervek szerint még idén meg fog jelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, az első gameplay videóra pedig május 27-ig kell csak várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)