Hirdetés

[MOZI] Az elveszett Indy 4 fosztogatói

|

Számítógépeket, fényképeket, forgatókönyvet és sok egyéb, a forgatással kapcsolatos – felbecsülhetetlen értékű – anyagot lovasított meg egy férfi az Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull produkciós irodájából.

Hirdetés

Steven Spielberg szóvivője megerősítette a hírt, de a pontos időt és helyet nem adta meg, mivel a nyomozás még folyamatban van. Állítólag a tolvaj már fel is ajánlotta jó pár filmmel foglalkozó internetes magazinnak a lopott „szajrét", nem kevesebb, mint 2000 dollárért. Az IESB.net információi szerint már el is kapták a férfit és minden lopott anyag nála volt.

Úgy látszik, ezen a téren kicsit balszerencsés a forgatás, ugyanis nemrég egy Tyler Nelson nevű munkatárs kottyantott el olyan titokban tartott sztori-részleteket a filmből egy oklahomai lapnak, amelyeket végül leszedettek az újság honlapjáról.

indiana-jones-and-the-kingdom-of-the-crystal-skull-we-told-you.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)