Hirdetés

Az emberek imádták a Marvel's Avengers War for Wakanda tartalmát, legalábbis a számok szerint

|

A virtuális szuperhősök több százezer órát töltöttek a Fekete Párduc bundájában.

Hirdetés

A várakozásokat alulmúlva indult Marvel's Avengers pályafutása, és sokáig a beígért tartalomfolyam sem akart megérkezni. Szerencsére erre már szinte senki nem emlékszik, köszönhetően elsősorban a War for Wakanda megjelenésének, ami kimagaslóan a legjobb tartalmi csomagja a Crystal Dynamics szuperhősös játékának.

Az játékosok azonnal rárepültek az újdonságokra, ez pedig olyan statisztikákat eredményezett, amiket a Square Enix bátran kitehet a kirakatba.

Hirdetés

A kiadó sajtóközleménye szerint mintegy 833 748 órát töltött a közösség Fekete Párducot alakítva, és eközben 171 586 107 ellenfélnek segítettek fűbe harapni. A karakterrel elindítottak 441 millió távolsági támadást, bevittek 1 milliárd könnyebb ütést, és 417 millió súlyos csapást. A játékosok bedaráltak 50 455 353 Scout Crawlert, és legyűrtek 64 452 008 Klaue Company ellenfelet.

A Marvel rajongók láthatóan értékelték a kiegészítőbe rakott munkát, de a hosszútávú sikerhez ennél több kell majd. Szerencsére a Crystal Dynamics csapata keményen dolgozik az év hátralévő részének újdonságain, többek között a Spider-Man bővítményen is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)