Hirdetés

Az emberek még mindig imádják a Cyberpunk 2077-et

|

Tartósnak bizonyult a játékosok tömeges visszatérése.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 két évvel ezelőtti botrányos rajtja iskolapéldája annak, hogy miként nem szabad piacra dobni egy AAA kategóriás játékot, az azóta kiadott javítások azonban helyrepofozták az összképet, a meglepően jól sikerült Cyberpunk: Edgerunners anime pedig egyenesen az egekbe tolta az érdeklődést a CD Projekt RED fekete báránya iránt.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem sokkal a netflixes széria debütálása után a 2021 januári szintre ugrott az aktív játékosok száma, a stúdió legújabb győzelmi jelentése alapján pedig egész kitartónak tűnik a trend.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter-fiókja ugyanis tegnap arról számolt be, hogy már négy hete folyamatosan egymillió felett van a napi átlag játékosok száma, ami valóban ünneplésre okot adó teljesítmény egy közel kétéves single-player címtől.

Úgy tűnik tehát, hogy a CD Projekt RED hatalmasat húzott a Bartosz Sztybor sztorijával, a híres-neves Studio Trigger berkeiben elkészült Edgerunnersszel, amely képes volt megadni a második esélyt a rendkívül mélyről indult Cyperbunk 2077-nek. Ezért is fogadhatták sokan szomorúan a minapi hírt, hogy  eddig egyáltalán nem került szóba az anime második szezonjának legyártása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami viszont még előttünk van, az a játék egyetlen nagyszabású kiegészítője, a várhatóan jövőre érkező Phantom Liberty, amely egy politikai thriller-sztorival tetézi Night City mozgalmas mindennapjait, s amelyben még az expornós Sasha Grey is feltűnik majd. A (fájóan) távolabbi jövőben pedig biztosan számíthatunk a játék folytatására, ezen ugyanis már javában dolgoznak a CDPR bostoni fiókcsapatánál.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)