Hirdetés

Az Empire of Sin végre megjelenési dátumot kapott

|

Hosszú hónapokig csak Empire of Sin trailereket bámulhattunk, de úgy tűnik, hogy az idei év végén végre tényleg játszhatunk is John Romero új projektjével.

Hirdetés

Brenda és John Romero érdekesnek tűnő, gengszteréletre koncentráló stratégiai játéka végre tényleg megjelenik. Az Empire of Sin idén decemberben fog felkerülni a boltok polcaira, és egyszerre jön majd PC-re és konzolokra. Az alapkiadás ára egészen barátságos 40 euró, de létezik belőle egy 70 eurós prémium kiadás is, amiben van néhány digitális extra és egy Expansion Pass.

Az Empire of Sinben egy, az 1920-as években tevékenykedő gengsztert kell játszanunk, aki szépen, apránként építi fel a saját bűnbirodalmát. Egyezkedéssel, megfélemlítéssel és/vagy (jobb esetben) térdtöréssel kell kikaparnunk a helyünket a bűn városában, ebben pedig több bandavezér is segíthet nekünk.

Hirdetés

Ezek a karakterek mind saját személyiséggel és képességekkel vannak felruházva, így attól függően kell majd megválogatnunk a barátainkat, hogy milyen taktikával akarunk előretörni a bűn világában. Ahol a diplomácia elbukik, ott majd a Thompson sikerrel jár, és itt jön képbe az XCOM-szerű harcrendszer. 

Egy végtelenül összetett és érdekes játéknak ígérkezik az Empire of Sin, amit mindnyájan kiélvezhetünk majd 2020. december 1-től. A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)