Hirdetés

Az Epic egy külön livestreamet szán az Unreal Engine 5 újdonságainak, itt nézheted az adást

|

Már az is teljesen lenyűgöző volt, amit eddig láttunk az Unreal Engine 5-ből, most viszont újabb részletekre derülhet fény.

Hirdetés

Eléggé látványosan a Sony-féle State of Play mintájára jön a State of Unreal, egy online közvetítés, ahol az Epic Games fejese, Tim Sweeney mesél nekünk az Unreal Engine 5-ről. A műsort a The Game Awards hivatalos felületein, egészen pontosan YouTube- és Twitch-csatornáján lehet követni.

A startra pedig már nem is kell sokáig várni, ugyanis holnap délután, egészen pontosan április 5-én 17:00-kor indul az élő adás. 

Hirdetés

A "The State of Unreal Livestream"-et alább, vagy a megfelelő YouTube és Twitch linkekre kattintva tudjátok nézni. A szervezők valamiféle különleges bejelentést is ígértek, kíváncsian várjuk, hogy vajon mi lehet az, miről rántja le majd itt a leplet Tim Sweeney.

Nektek van tippetek?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)