Hirdetés

Az Epic egyelőre nem kér a Natalból

|

A Gears of War sorozatban egy ideig még biztosan nem kell a puszta kezünkkel céloznunk.

Hirdetés

Amikor a Microsoft bemutatta a Project Natalt, közölte, hogy többek között az Epic, és a Bungie is tanulmányozza, miként lehet szerepeltetni az új kütyüt az FPS-ek világában. Nos az Epic szerint egyelőre nem nagyon. Cliff Bleszinski szerint maximum egy hibrid irányítási módszert lehet alkalmazni, de alapvetően ők azért maradnak a kontrollernél.

A Gears of War sorozat elkövetkezendő részében tehát még nagy valószínűséggel a jól bevált irányítási módot alkamazza az Epic. Beszinski elmondása szerint, elképzelhető, hogy valamiféleképpen szerepelhet a a Natal, de nem valószínű, hogy kanapé mögé kell ugranunk, ha lő az ellen, vagy a partvissal imitálni a puskánk fűrészével való édesded hadonászást. A Tecmo KOEI szerint sem tökéletes egyik mozgásérzékelős technológia sem. Az elnők Matsubara szerint a Natal leginkább a casual játékosokat célozza meg, állítson bármit is a Microsoft, vagy éppen a Sony. "Megértjük, hogy a Natal, és társai tökéletesen jól működnek egy táncikálós, esetleg pecázós játékban, de a jelenlegi fejlettségi szinten nem képesek az igaz HC játékosokat kiszolgálni." - nyilatkozta Matsubara. Mivel a Tecmo KOEI leginkább akicójátékokra koncentrál - Dead or Alive, Ninja Gaiden, Dynasty Warriors - nekik elsősorban a reakcióidővel van gondjuk, valamint a bonyolult mozgások előcsalogatásával. Senki nem várhatja el, hogy minden verekedős játékot játszó játékos(jajj) be tudja mutatni azokat a speckókat, amiket kedvenc karaktere produkál a képernyőn. A Microsoft, és a Sony nem reagált egyelőre. Ki nézné meg Steve Ballmert, ahogy egy Street Fighter IV meccset tol Natal támogatással, és ki legyen az ellenfele?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)