Hirdetés

Az Epic Games elismerte, hogy az Among Us inspirálta a Fortnite játékmódját

|

Az Innersloth megkapta az említést az ihletért cserébe. Vagy valami olyasmi.

Hirdetés

A nyár végén történt, hogy az Among Us fejlesztőcsapata nagyon kiakadt az Epic Gamesre. A Fortnite új játékmódja, az Impostors ugyanis egy Among Us-szerű élményt kínál amely nem csak nevében hasonlít az Innersloth sikerjátékára, de koncepciójában is (10 felhasználóból 2 áruló, az ügynököknek itt is feladatokat kell teljesíteniük és így tovább), csak éppen a körítés lett más.

Ezt pedig az Among Us készítői sem hagyták szó nélkül, és az eredetiség firtatása mellett nehezményezték azt is, hogy nem történt együttműködés a stúdiók között. 

Hirdetés

Az Epic Games szeretné, ha béke lenne, ezért a Fortnite legújabb, 18.20-as frissítését úgy vezette fel a blogján, hogy az update fejlesztéseket hoz az Impostors számára is, amely az Innersloth-féle Among Us által inspirált játékmód. A játékban egyelőre még nem bukkant fel a szöveg, így nem tudni, hogy ez csak a honlapra érvényes-e, vagy in-game is láthatjuk majd.

A patch egyébként olyan újdonságokat ad hozzá az Impostors módhoz, mint a szerepválasztás (jelezhetjük, hogy ügynökök vagy imposztorok szeretnénk lenni), valamint a nyílt voice chat (a kommunikáció elérhetővé válik azok között, akik bent vannak és azok között, akik kiestek). 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)