Hirdetés

Az Epic Games Store kártalanít, ha pont leárazás előtt veszel meg egy játékot

|

Újabb felhasználóbarát újítással érkezett az Epic Games, ugyanis mostantól nem kell amiatt bosszankodnunk, ha megveszünk egy játékot, majd az pár nap elteltével olcsóbb lesz egy leárazás keretében.

Hirdetés

Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy végre elszántuk magunkat, hogy megvásárolunk egy régóta kinézett játékot, majd nemsokkal később ugyanazzal a címmel töredék áron futottunk össze egy leárazáson. Az Epic Games Store mostantól megkímél minket ettől a bosszúságtól, és visszafizeti azt a pénzt, amennyivel többet költöttünk a címre. 

Hirdetés

Az új pénzvisszafizetési programot a Joshua Boggs, a Studio MayDay vezetője vette észre, aki gyorsan ki is rakta Twitterre a levelet, melyben az Epic Games Store tudatja vele, hogy visszakapja a pénzét miután akcióssá vált egy játék, amit nemrég teljes áron vásárolt meg. 

Annyival több pénzt kapunk tehát vissza elméletileg, amennyivel többet költöttünk az akciós árhoz képest. Hogy pontosan mennyi időre visszamenőleg él ez a program, azt egyelőre nem tudjuk, de ha pár nappal korábban vásároltok meg valamit, mint ahogy az akciós árat kapna, akkor jó eséllyel visszakapjátok a pénzetek egy részét. 

Az Epic Games Store a jelek szerint gőzerővel dolgozik azon, hogy minél több embert állítson maga mellé, hiszen minden héten ingyenes címmel jelentkeznek, melynek keretében 700 ezer forintnyi játékot osztottak már ki, legutóbb például a GTA 5 lett ingyenes, melyet csütörtökig még bárki behúzhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)