Hirdetés

Az Epic-exkluzív Goat Simulator 3 csak úgy működik kontrollerrel, ha Steamről indítod

|

A kecskeszimulátor nem kapott natív kontrollertámogatást, ami alapvetően nem lenne gond, ha nem egy Epic Games Store-exkluzív címről lenne szó.

Hirdetés

A Goat Simulator 3 egy csodálatosan elborult játék, aminek sokak szemében csak egyetlen egy szépséghibája van: kizárólag az Epic Games Store-on keresztül tették elérhetővé PC-re. Alapvetően ezzel még nem is lenne probléma, de az EGS-ből hiányzik egy fontos funkció, amit a Steam felhasználói régóta élvezhetnek.

A Valve megoldásainak köszönhetően ugyanis olyan játékokhoz is használhatunk kontrollert, melyek nem tartalmaznak natív támogatást, jelentősen megkönnyítve ezzel a PC-s játékosok életét.

Hirdetés

A Goat Simulator 3 sem ismeri fel a kontrollereket, és rengetegen panaszkodnak is a natív támogatás hiányára. A játék hivatalos Discord szerverén már van egy bot, aki ezzel kapcsolatban ad tanácsot, és egyenesen a Steamre küldi az érdeklődőket.

A következő a javaslat azok számára, akik kontrollert akarnak használni:

  • Add hozzá az Epic klienst a Steamhez, mint nem steames játékot
  • Csatlakoztasd a kontrollered
  • Ellenőrizd, hogy a Steam felismerte-e az eszközt a beállításokban
  • Indítsd el az Epic Games Store-t a Steamből
  • Indítsd el a Goat Simulator 3-at

Kevés lustább megoldás létezik ennél, de az tény, hogy működik. Még ha egy kicsit kellemetlen szájízt is hagy maga után.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)