Hirdetés

Az eredeti God of War remake-jét készíti el egy csapat rajongó

|

Erősen kétséges, hogy ez a projekt valaha befejeződik, de a srácok által összerakott tech demó még így is lenyűgöző.

Hirdetés

A Baryonix Studios egy kis csapatnyi hobbifejlesztő, akik nagy örömmel vették elő tudásokat egy szerelemprojekthez. A srácok a Unity motorban kezdték újjáépíteni az eredeti, 2005-ös God of Wart, és bár egyelőre nincs játszható demójuk, egy bemutatót már sikerült összerakniuk.

Az egyetlen bökkenő, hogy ez egy nem hivatalos, rajongói munka. Őszintén mi arra számítunk, hogy a Sony jogászai még azelőtt közbelépnek, hogy a srácok elkezdhetnék élvezni az első apró sikerüket, és nem lesz ebből kipróbálható verzió, de bárcsak tévednénk. Akárhogy is, az biztos, hogy a lelkesedés nagy a csapatban, és a profizmus már az első videón is jól kivehető.

Hirdetés

A Baryonix techdemója bemutatja Kratos elkészült, 3D modelljét, ahogy különböző harci mozdulatokat végez az ikonikus fegyvereivel. Az animáció hibátlan és gördülékeny.

Nagyon szeretnénk, hogy valami hasonló elkészüljön egyszer, és reméljük, hogy a Sony sem lesz túl kemény a srácokkal. Ettől függetlenül kétséges a projekt sorsa. Ti örülnétek egy God of War remake-nek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)