Hirdetés

Az eredeti résszel összehasonlítva még érdekesebb az új Dead Space remake gameplay

|

Valaki egymás mellé rakta az Electronic Arts két játékát, és így még nyilvánvalóbbak lettek a különbségek. Meg persze az egyezések is.

Hirdetés

Előző héten rossz hír érkezett a Dead Space-rajongóknak, mivel kiderült, hogy a horrorjáték remake-je csak valamikor 2023 elején fog hivatalosan megjelenni. Persze a csúszásban is lehet jó dolog, hiszen így még több időt szánhat a Motive Studios a lúdbőröztető kaland csiszolására, és még az is előfordulhat, hogy vadonatúj ötletekkel állnak a srácok elő a kitolt fejlesztési idő során. Az új infók megérkezéséig azonban nézegethetjük az eddig kiadott anyagokat, és egy videósnak köszönhetően már könnyedén össze is hasonlíthatjuk az eredeti kiadást az újjal.

Cycu1 egy több mint hétperces videót állított össze, amihez felhasználta az eredeti, 2008-ban megjelent Dead Space játékmenetét, valamint azokat az anyagokat, amelyek a remake nem végleges verziójából származnak. Habár az összehasonlítás jó ötlet, nyilván nem szabad elsiklani olyan apró, de fontos részletek felett, mint hogy időközben jókora technológiai fejlődés történt, és amíg a klasszikus rész tulajdonképpen egy kész termék, addig a remake még nem kapta meg végleges formáját.

Hirdetés

A videóban egyébként a Plasma Cutter és a Plasma Rifle különböző verzióit leshetjük meg, illetve még egy alapos felfedezésre is jutott idő. Hangulat és egy csomó más játékelem terén értelemszerűen nagy a hasonlóság, de a Frostbite nyilvánvalóan élethűbb látványt varázsol a szemünk elé, mint az eredetihez, valamint a 2006-os The Godfather játékhoz is használt motor.

Szerintetek melyik változat tűnik félelmetesebbnek? A beszélő főhős segíthet majd, hogy kevésbé rettegjünk a remake-ben?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)