Hirdetés

Az eredeti szinkront is tartalmazni fogja a Silent Hill 2 HD

|

A HD-remake napjaink egyik trendje, de aki az eredeti hangot szerette, annak sem kell csalódnia.

Hirdetés

Mi is többször foglalkoztunk a HD-remake témakörével, úgy a magazinban, mint a DVD-melléklet Kerekasztalában. A Silent Hill HD Collection esetében immár hivatalosnak tekinthető, hogy a Silent Hill 2 HD a felújított szinkron mellett tartalmazni fogja az eredetit is, amit anno megismertünk, és ahogyan szerettük.

Ezt Guy Cihi is megerősítette, aki a játék főszereplőjének, James-nek a szinkronhangja. Minderről a Facebook profilján tájékoztatta a kíváncsi közönséget, miután részt vett egy találkozón a Konami képviseletében megjelenő Tomm Hulett-tel és Devin Shatsky-vel. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy a Silent Hill 3 HD már nem fogja tartalmazni ezt a lehetőséget. A Silent Hill HD Collections (benne a Silent Hill 2 és Silent Hill 3-mal is) januárban fog megjelenni Xbox 360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)