Hirdetés

Az Erő legyen veled, Galaxies!

|

Szomorú hírt kell közölnöm: év végén leállítják a Star Wars Galaxies szervereit.

Hirdetés

A Star Wars Galaxies 8 éven keresztül tette lehetővé, hogy a valóság elől kedvenc galaxisunkba, George Lucas világába meneküljünk.

2011. december 15-től azonban nem lesz több lehetőségünk rá, hogy részt vegyünk a Csillagok Háborújában (amíg meg nem érkezik a The Old Republic, de az más tészta). A Sony Online Entertainment és a LucasArts levélben közölte a szomorú hírt a játékosokkal, de megígérték: decemberben egy hatalmas in-game eseménnyel zárják a játékot. Persze felmerülhet a kérdés, vajon az Old Republic mennyire ludas a dologban - talán erre utal a "nehéz üzleti döntés" kifejezés, amit a készítők használtak (vagy csak arra, hogy túl veszteséges volt a Galaxies).

Mást nem mondhatok, minthogy az Erő kísérjen utadon, Galaxies, köszönjük, hogy ennyi éven át velünk voltál!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)