Hirdetés

Az Escape from Tarkov fejlesztői bekeményítenek a csalókkal és a valódi pénzzel üzérkedőkkel szemben

|

Nemrég élesedett egy hatalmas frissítés az Escape from Tarkovban, és ezzel együtt rossz idők köszöntenek azokra, akik tisztességtelen előnyökhöz szeretnének jutni.

Hirdetés

Múlt héten komoly mérföldkőhöz érkezett a BattleState Games hardcore lövöldéje, az Escape from Tarkov, ugyanis egy nagyobb frissítés rengeteg újdonságot hozott a játékba, emellett pedig alaphelyzetbe állította az eddig elért haladásokat, hogy mindenki tiszta lappal kezdhessen. Akik megpróbáltak ebből jogosulatlan előnyt kovácsolni, azokra kíméletlenül csapott le a BattlEye anti-cheat program, a tisztogatás pedig tovább folytatódik.

Hirdetés

Az egyik fejlesztő a játék Reddit-oldalán részletezte, milyen intézkedéseket hoztak, hogy biztonságosabbá és csaló-mentessé tegyék az Escape from Tarkovot. Elmondta, hogy az elmúlt egy hétben több mint 10 ezer cheatertől szabadultak meg a BattlEye segítségével, ez a szigor nem változik; akit csaláson kapnak azt azonnali bannal sújtják. 

Emellett bevezetnek egy report rendszert, ez az anti-cheat algoritmussal kiegészülve még hatékonyabban működik majd. Ráadásul mostantól egy SMS-en alapuló, kétlépcsős azonosítás szükséges a bejelentkezéshez, amivel a csalók egy jelentős része szintén távol tartható. Hozzátette, hogy akik több száz dollárt költenek egy cheat programra, azok jó eséllyel egy új SIM-kártya vásárlásától sem riadnak vissza, de legalább egy kicsit nehezebbé válik az életük, és pontosan ez a fejlesztők célja.

Hamarosan azok is súlyos következményekkel kell szembenézzenek, akik valódi pénzért kereskednek a Tarkov flea marketen. Egy ilyen ügylet estében az eladókat és a vásárlókat is bannal büntetik, de egyéb retorziókat is szeretnének eszközölni velük szemben, amikről egyelőre nem beszélhetnek. Végezetül a VPN-en keresztüli bejelentkezést is szeretnék fokozatosan megszüntetni, ezt nem feltétlenül a csalók miatt, hanem azért mert az így jelentkező magasabb ping elrontja a meccseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)