Hirdetés

Az Escape from Tarkov riválisán dolgozik a PUBG fejlesztője

|

A battle royale után az extraction shooterek műfajába is belekóstol a PUBG Studios.

Hirdetés

A Battlestate Games által kalapált Escape from Tarkov már több mint öt éve vergődik a korai hozzáférés poklában, és egyelőre még nagyjából belőtt megjelenési dátuma sincs. Ez az apróság azonban nem akadályozta meg abban, hogy virágzó közösség alakuljon ki körülötte, amely így is kedvét leli a lootolgatásban.

Az extraction shooterek műfaját popularizáló játék sikerét pedig a battle royale műfaj úttörője, a PUBG mögött álló PUBG Studios is megirigyelte, mivel a csapat már javában dolgozik a saját verzióján. A projekt néhány részletére a stúdió mögött álló kiadó, a Krafton legutóbbi pénzügyi jelentéséből derült fény.

Hirdetés

Az ide kattintva elérhető dokumentum azt írja, hogy a játék "Project BlackBudget" kódnéven fut, a csapat pedig kifejezetten az extraction shooter műfajra építi, a PUBG-vel szerzett "gyártási és szolgáltatási" tapasztalatai felhasználásával.

"Egy folyamatosan változó, nyitott PvPvE világ és kielégítő gunplay, amely kiszámíthatatlan és izgalmas élményt nyújt."

- szól a Project BlackBudget összefoglalása, amivel azért nem lettünk sokkal okosabbak, hiszen szinte az összes fejlesztő hasonló szövegekkel igyekszik rávenni, hogy toljunk bele néhány ezer órát egy újabb multis címbe. A megjelenést illetően viszont már valamivel konkrétabbak az információink: a kiadó jelenleg a PC-s, konzolos és mobilos rajtot "fontolgatja", a mellékelt ütemterv szerint pedig valamikor 2023-2025 között kerülhet sor az indulásra.

A PUBG Studios tervei persze addig még sokat változhatnak,  de érdemes lesz figyelemmel kísérni a projektet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)