Hirdetés

Az Escape from Tarkov új frissítése kibővít egy régi pályát, egy orvos bosst is ellenünk küld

|

Fontos változásokat hoz az Escape from Tarkov 12.7-es frissítése.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja, a PC Gaming Show-n mutatkozott be az Escape From Tarkov eddigi legnagyobb térképe, amelyről ekkor még tényleg csak annyit tudunk, hogy méreteit tekintve rekordernek számít majd. Nos, még most sem a készülő új pálya kapcsán érkeztek friss infók, inkább egy régi térkép alaposan átgyúrt verziójáról és a 12.7-es frissítés részleteiről meséltek nekünk.

Hirdetés

Már korábban is beharangozták, hogy a Customs nevű pálya jelentősen, 30-40 százalékkal megnő, sőt a következő frissítésben átdolgozzák a képességrendszert, valamint egy új bosst is kapunk Senator néven.

A Customs a játék egyik legrégebb pályájának számít, így tényleg üdítően hat az átalakítása. Nem csak egy új pályarész nyílt meg rajta az építési területtől délre, hanem több olyan épületet is bejárhatunk immár, amelyek korábban még teljesen le voltak zárva.

Utóbbi remek döntés, hiszen korábban sokan épp azért nem szerették ezt a pályát, mert a Customs híján volt a biztonságos útvonalaknak, a nyílt terepen könnyen leszedték az embert sunyuló camperek.

A korábban említett új boss, Sanitar viszont nem ide költözött be, vele a Shoreline pályán futhatunk össze. Mivel őkelme korábban orvosként dolgozott, nem túl meglepő, hogy képes felgyógyítani saját magát és a társait is - ez különösen kemény ellenféllé teszi őt.

Ha mindez nem lenne elég, még különböző harci stimulánsokkal is be tudja oltani magát, szóval tényleg megdolgoztatja a játékosokat. Szerencsére mi magunk is kapunk újfajta harci koktélokat, az egyik ilyen most bekerülő stimuláns például megnöveli futási és ugrási sebességünket, ugyanakkor ránk pakol egy pain debuffot. 

Kapott némi finomhangolást a mesterséges intelligencia is: ellenfeleink mostantól fogva csapatban mozognak, és megkísérlik így lerohanni a játékosokat. Fegyverek tekintetében sem lehet okunk panaszra: bekerül például az FN GL40 gránátvető, amihez egyből öt különböző lövedéktípus is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)