Hirdetés

Az Escape from Tarkovban több ezer csalót kapcsoltak le

|

A legutóbbi frissítés a játékosok legtöbb eddig elért eredményét visszaállította alaphelyzetbe, és persze rengetegen akadtak, akik ezután egy kis csalással próbáltak meg az élre törni.

Hirdetés

Az Escape from Tarkov még 2017 végén jelent meg, és a valósághű lövöldék kedvelőinek azonnal felkeltette a figyelmét. A fejlesztők azóta tettek néhány meggondolatlan nyilatkozatot, melyek rossz színben tüntették fel őket, de ez nem von el a játék érdemeiből. Pár napja egy viszonylag nagy frissítés élesedett a szervereken, ezután viszont több ezer csalót kellett eltávolítani, akik megpróbáltak hasznot húzni az újításokból. 

Hirdetés

A Battlestate Games játékát az a BattlEye anti-cheat program védi, mely többek között az Arma 3, a Rainbow Six Siege és a PUBG biztonságáért is felel. Ezúttal az Escape from Tarkov szerverein is tisztogatást tartott az algoritmus, mivel a legújabb frissítés után rengetegen gondolták úgy, hogy illetéktelen eszközökkel jutnak előnyökhöz. Ennek következtében több mint 3000 csalótól szabadult meg az elmúlt pár napban a BattlEye, ahogy azt a fejlesztők is közzétették:

A cheaterek azért szabadultak rá ilyen számban a játékra, mivel a legújabb frissítés szinte minden eddig elért haladást visszaállított, hogy a játékosok tiszta lappal indulhassanak, így sokan akartak jogosulatlan előnyökhöz jutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)