Hirdetés

Az Euro Truck Simulator 2 fejlesztői szerint az orosz utak jobbak mint hinnénk

|

A következő Euro Truck Simulator 2 DLC Oroszország szívébe visz bennünket, az utak természetesen fontos szerephez jutnak a szállítmányozás során.

Hirdetés

A Euro Truck Simulator 2 következő nagy tartalmi csomagja a Heart of Russia címet kapta, ami finoman utal arra, hova vihetünk árut. A kiegészítővel beutazhatjuk majd Oroszországot, és mind városi utakon, mind autópályákon sűrűn megfordulunk majd.

Sokan feltételezik, hogy a helyszínre tekintettel borzalmas földutakat, vagy katasztrofális állapotban lévő aszfaltcsíkokat kapunk majd, de a fejlesztők legutóbbi blogposztja szerint ennél sokkal jobb a helyzet.

Hirdetés

A rajongók aggodalmait egyenes szavakkal próbálták elhessegetni a készítők:

"Az igazság az, hogy a legtöbb, szállításra alkalmas útszakasz kiváló állapotban van, pláne az olyan nagyobb városok körül, mint Moszkva."

Az ország gazdaságának működéséhez elengedhetetlen, hogy a nagyobb útvonalak megfelelően járhatóak legyenek, ez pedig a játékban is megmutatkozik majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt persze még nem tudjuk, hogy mikor nézhetjük majd meg magunk is az orosz utakat, lévén a Heart of Russia még mindig nem kapott megjelenési dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)