Hirdetés

Az év crossovere: Fortnite keveredik a Fall Guys-ba?

|

Felbukkant néhány nagyon érdekes sor a játék kliensében, melyek azt jelenthetik, hogy a két játék egymással vegyül a közeljövőben.

Hirdetés

Az önmagában senkit nem fog meglepni, hogy a Fall Guys egy újabb crossover eseményre készül: a Mediatonic srácai meglehetősen szorgalmasan gyűjtögették a partnereket, és többek között még a Doomguyt is sikerült megszerezniük az ügyességi játékukhoz. Most úgy tűnik, hogy egy riválist próbálnak megnyerni maguknak, ami példátlan próbálkozás még ennek a stúdiónak is.

Hirdetés

Az @FNLeaksAndInfo Twitter profil tulajdonosa azt állítja, hogy talált kódsorokat a Fall Guys fájljai között, melyek egyértelműen egy Fortnite x Fall Guys eseményre utalnak.

Peely, Llama, Cuddle Team Leader, Bunny Brawler és Ripley mind új jelmezek lehetnek kedvenc babembereink számára. Ennél többet egyelőre nem tudunk, bár a Bunny Brawler jelenléte utalhat arra, hogy ez az egész egy húsvét körüli esemény lesz. Mindenesetre reméljük, hogy a Mediatonic nem borzolja sokáig az idegeinket, és hamarosan előlépnek egy hivatalos bejelentéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)