Hirdetés

Az év egyik legdurvább hónapja jön, tele lesz izgalmas játékokkal

|

Október, sőt, november minden hetében is lesz valami, amire érdemes figyelmet fordítani.

Hirdetés

2022. októberi megjelenések - 2. hét

Asterigos: Curse of the Stars - október 11. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Első ránézésre az Immortals Fenyx Rising klónjának is tűnhet az Asterigos, de így is (vagy így még inkább) figyelemre érdemes. A független fejlesztőktől érkező, de ahhoz képest egészen jónak tűnő akció-RPGben Aphes városát fedezhetjük fel, miközben különféle fegyvereket kombinálva érvényesülünk a harcokban, 60 különböző ellenféltípussal és 22 boss-szal nézünk szembe, és fontos döntéseket hozunk a történet során. Fő- és mellékküldetések egyaránt várnak minket.

LEGO Bricktales - október 12. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Rendhagyó LEGO játékot készít a ClockStone csapata, amiben úgy kell fejtörőket megoldanunk, hogy a pályákat mi építjük fel kockánként, gyönyörű diorámákat alkotva ezáltal. Az egészhez egy történet is kapcsolódik, feltaláló zseni nagyapánkat segíthetjük, hogy ne kelljen bezárnia kedvelt vidámparkját.

Dragon Ball: The Breakers - október 14. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Egyáltalán nem vagyunk meggyőződve arról, hogy szükség volt egy a Dead by Daylight koncepciójára épülő Dragon Ball játékra, és miután játszottunk vele, nem oszlottak el a kétségeink. A Dimps Corporation egy aszimmetrikus online játékot álmodott meg, melyben legendás gonoszok elől kell menekülnünk, akiket ugyancsak egy játékos irányít.

No More Heroes 3 - október 14. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Goichi Suda legismertebb játéksorozata mindig is megosztó volt, és a No More Heroes III sem való mindenkinek, viszont a switches változat viszonylag jó értékeléseket kapott. Akit bármennyire is érdekelnek Travis Touchdown bizarr kalandjai, az hamarosan újabb platformokon élheti át ezeket - sok kaszabolásra, minijátékokra, egyedi humorra lehet számítani.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)