Hirdetés

Az év egyik legdurvább hónapja jön, tele lesz izgalmas játékokkal

|

Október, sőt, november minden hetében is lesz valami, amire érdemes figyelmet fordítani.

Hirdetés

2022. októberi megjelenések - 3. hét

A Plague Tale: Requiem - október 18. - PC, PS5, Xbox Series X|S, Switch

Amicia és Hugo sikerrel vették életük addigi legnagyobb kihívását, de a java még csak most jön. Az A Plague Tale: Requiemben új területeken kell túlélniük, hogy eljussanak a szigetre, ami Hugo megmentésének kulcsát rejtheti. Kalandjuk során áldozatokat kell hozniuk, náluk jóval erősebb ellenfeleket kijátszaniuk leleményességüket, kis termetüket, és persze a patkányok hordáit kihasználva.

Ghostbusters: Spirits Unleashed - október 18. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Friday 13th: The Game-mel ismertté vált Illfonic most a Szellemirtók franchise alapján, Ernie Hudson és Dan Aykroyd közreműködésével készít egy 1v4-es multis játékot. A felállást könnyű kitalálni: egy játékos szellemként riogat és okoz káoszt, a többieknek pedig vele kell felvenniük a harcot, a jól ismert eszközök segítségével csapdába csalni őt, és megakadályozni, hogy komoly pusztítást okozzon. A franchise rajongóinak kifejezetten ajánlott, de egyébként is jó mókának tűnik.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection - október 19. - PC

Januárban érkezett meg PlayStation 5-re az Uncharted 4-et és a The Lost Legacyt tartalmazó Legacy of Thieves Collection, de a PC-s változat elkészítéséhez több időre volt szüksége az Iron Galaxy csapatának. Nem csak a látványon javítottak, a felhasználói felületet is átdolgozták, rengeteg beállítási lehetőséget kínálnak, és játszhatunk 4K-ban vagy 21:9-es monitoron is. Bár egérrel és billentyűzettel is élvezhető, aki egy DualSense kontrollert csatlakoztat gépéhez, élvezheti a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok által kínált különleges élményt.

Mario + Rabbids Sparks of Hope - október 20. -  Switch

A Nintendo jól megválogatja, kinek hagyja, hogy felbecsülhetetlen értékű karakterei felhasználásával saját játékot készítsen, de a Ubisoft csapatainak megadatott ez a lehetőség, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle pedig a Switch egyik legjobb játéka lett, több millió példányban talált gazdára. Folytatása, a Sparks of Hope esetében különböző világokon utazhatunk át jól ismert karakterekkel, akik egyedi képességekkel és fegyverekkel járulnak hozzá a sikerhez. A pályák ezúttal nyitottabbak lesznek, átalakul a harcrendszer, valós idejű elemekkel dobják fel a körökre osztott csatákat. Az első rész egy idő után túl önismétlővé vált, de ebben most nagyon bízunk.

Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef - október 20. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Még mielőtt a hó végén befutna a Darktide, egy lényegesen könnyedebb Warhammer 40k játékkal üthetjük el az időt. A Shootas, Blood & Teef egy 2D-s run and gun platformer a Guns, Gore and Cannoli fejlesztőitől, amiben orkként állhatunk bosszút. Különböző kasztok közül választhatunk, akik más-más felszereléssel rendelkeznek, és akár online, akár helyi kooperatív módban is összeállhatunk barátainkkal, ha nem szeretnénk egyedül rombolni.

Scorn - október 21. - PC, Xbox Series X|S

Hamarosan megjelenik (és azonnal bekerül a Game Passbe) az H. R. Giger munkássága ihlette látványvilággal rendelkező, nem kimondottan gusztusos biopunk horrorjáték, a Scorn, aminek világát a főszereplővel együtt fedezhetjük fel. A lövöldözés és a fejtörők megoldása kapja a hangsúlyt a játékmenetben.

New Tales from the Borderlands - október 21. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A fantasztikus Tales from the Borderlands szellemi utódját nem a hamvaiból feltámadt Telltale, hanem a 2K adja ki, de ugyanaz a Gearbox Studio Quebec fejleszti, aki az első szériáért is felelt. A folytatás inkább szellemi utód lesz, új karakterek és egy önmagában is érthető történet áll a középpontjában de visszatérnek majd ismerős arcok is. Öt epizód alkotja, viszont ezek egyben fognak megjelenni, így a saját tempónkban érhetünk a történet végére.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)