Hirdetés

Az év egyik legdurvább hónapja jön, tele lesz izgalmas játékokkal

|

Október, sőt, november minden hetében is lesz valami, amire érdemes figyelmet fordítani.

Hirdetés

2022. októberi megjelenések - 4. hét

Gotham Knights - október 25. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Az Arkham sorozat a közeljövőben biztosan nem folytatódik, de Gotham városába már idén visszatérhetünk a Gotham Knightsnak köszönhetően. A történet szerint Batman halott, a városban eluralkodik a káosz, de négy ifjú szuperhős, Nightwing, Batgirl, Robin és Red Hood összeáll, hogy rendet tegyen és megküzdjön egyebek mellett a Baglyok Bíróságával, Harley Quinn-nel és Pingvinnel. Szabadon válthatunk az egyedi képességekkel rendelkező karakterek között, játszhatunk egyedül vagy párban kooperatívan, és vezethetjük a Batmotort is. Amit láttunk belőle, az nagyon ígéretes, reméljük, felér majd az Arkham-játékok jó hírnevéhez.

Mount & Blade II: Bannerlord - október 25. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Tíz évvel ezelőtt jelentették be, de csak most ítélték késznek a Mount & Blade franchise új tagját, a Bannerlordot, ami 2020 márciusa óta játszható korai hozzáféréssel, és már akkor is óriási érdeklődés övezte. A teljes változat már konzolokon is elérhető lesz, így billentyűzettel és kontrollerrel egyaránt kalandra indulhatunk a középkorban, hogy a mellénk szegődő katonák segítségével vívjuk meg a harcokat, ostromoljunk erődöket, és jó kapcsolatot ápoljunk pajtásainkkal. Többjátékos mód is van, amiben a kaszt-alapú küzdelemé a főszerep.

Bayonetta 3 - október 28. - Switch

Ugyancsak régóta készül a Bayonetta 3, ami elődjéhez hasonlóan csak a Nintendo-tulajokat boldogítja. A szokásos játékmenetre számíthatunk, közelharci és távolsági támadások ügyes kombinációját használva küzdhetünk meg a ránk támadó ellenfelekkel. Lesz benne meztelenség is, de az arra érzékenyek ezt kikapcsolhatják.

Resident Evil: Village: Winters' Expansion - október 28. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Már nem gondolja azt mindenki, hogy a történeteket vagy egyetlen játékban, vagy trilógiában kell elmesélni: kétrészes lesz a God of War skandináv sztoriszála is, és a Resident Evil Winters-családjának sztoriját sem nyújtják sokáig. A Winters Expansion középpontjában Ethan lánya, Rose áll, akit a Village végén már fiatal felnőttként láthattunk. Emellett lehetőségünk adódik arra, hogy TPS-módban éljük újra a történetet, illetve arra is, hogy olyan karaktereket irányítsunk a Mercenaries módban, mint Lady Dimitrescu.

Resident Evil Re:Verse - október 28. - PC, PS4, Xbox One

Valamiért nem hangoztatja nagyon, de a Capcom a Village DLC-jével együtt fogja kiadni a régóta csúszó Re:Verse-t is, az önálló többjátékos élményt, amiben a franchise ismert karakterei csapnak össze. Nagy jövőt nem jósolunk neki, már csak azért sem, mert nem optimalizálják a jelenlegi generációhoz, és nem biztos, hogy a mai játékosok egy PS4-re és Xbox One-ra készült címmel akarják tölteni az időt, de ha valami csoda folytán jó lesz, simán lehet, hogy felfut - láttunk már példát erre.

Call of Duty: Modern Warfare 2 - október 28. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Három évvel azután, hogy az Infinity Ward kiadta a Call of Duty Modern Warfare alsorozatának rebootját, és megmutatta, hogy lehet még jó CoD-ot csinálni, érkezik a folytatás. A kampány története ott veszi fel a fonalat, ahol az előző játéké abbamaradt: a Task Force 141-nak egy terroristaszervezettel és egy drogkartellel is fel kell vennie a harcot, hogy ne uralkodjon el a teljes káosz. Mind az egy-, mind a többjátékos mód fejlődik, átdolgozzák a járműveket, új mozdulatsorokat hajthatunk végre, és a Gunsmith rendszert is finomhangolták, fegyverkategóriánként elég egyet húznunk, hogy megszerezhessük az összes kiegészítőt. Új többjátékos módok is érkeznek, lehet majd külső nézetből játszani, a Special Opsban pedig kétfős bevetésekre indulhatunk kooperatívan. Mi már nagyon várjuk, mert bár tudjuk, hogy a világot nem váltja meg, piszkosul szórakoztatónak ígérkezik.

A novemberi játékok listájához lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)