Hirdetés

Az év egyik legdurvább hónapja jön, tele lesz izgalmas játékokkal

|

Október, sőt, november minden hetében is lesz valami, amire érdemes figyelmet fordítani.

Hirdetés

Akár előre tekintünk, akár vissza, nem úgy tűnik, hogy 2022-re egy kifejezetten mozgalmas, klasszikusokkal teli évként fogunk majd gondolni a jövőben. A tavaszt elvitte az Elden Ring és a Horizon Forbidden West, most, ősszel a The Last of Us Part I, a Return to Monkey Island, a Two Point Campus és pár indie alkotás volt kiemelkedő, továbbá nem tudjuk elképzelni, hogy a God of War: Ragnarök csalódást okozzon, de nem fognak sokat izzadni az év végi díjátadók jelöltjeinek listáját összeállító zsűrik tagjai.

Győztest választani annál keményebb feladat lesz.

Jönnek még a maradék három hónapban is érdekességek, és simán lehet, hogy valami, ami leírása, eddigi trailerei alapján nem tűnik nagy számnak, váratlanul mindent letarol. Nézzük hát, mit várhatunk októberben és novemberben - írjátok meg kommentben, ti miket fogtok majd kipróbálni.

Hirdetés

2022. októberi megjelenések - 1. hét

Overwatch 2 - október 4. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Október másodikán örökre elcsendesedik az Overwatch, hogy átadja helyét az ingyenesen játszható folytatásnak. A Blizzard megtartja a korábbi karaktereket, de egy kicsit átalakítja őket, új helyszíneket pakol a jelenlegiek mellé, és a korábbi 6v6 helyett 5v5-ös meccseket vívhatunk majd akár az új, Push névre hallgató módban is. Nem lesznek loot boxok, battle pass azonban igen, és ennek szintjeit feloldva érhetjük majd el az újabb és újabb hősöket. A változások izgalmasak, kíváncsiak vagyunk, a közösség hogy éli majd meg őket, és hogyan alakul a játék népszerűsége.

Dakar Desert Rally - október 4. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Nem ez lesz az első olyan játék, amiben a Dakar ralin vehetünk részt, de ez lehet az eddigi legtartalmasabb, legizgalmasabb. A Saber Interactive több mint 30 pályát, licencelt járműveket (motorokat, autókat, kamionokat, quadokat és SSV-ket), évszakokat és változó időjárást ígér, és amellett, hogy egyedül játszhatunk, online is kipróbálhatjuk magunkat mások ellen.

Deathverse: Let it Die - október 5. - PC

Elég nagy sikert aratott a Let it Die ahhoz, hogy elkészüljön az ezzel azonos világban játszódó Deathverse, egy túlélős akciójáték, amiben egy erőszakos tévéműsor versenyzőiként kell az életben maradásért harcolnunk. 16 szerencsétlen kerül össze, akik közelharci fegyverekkel törhetnek egymás életére, de vadászok is pályáznak rájuk. Ingyenes lesz, egy próbát megérhet.

NieR: Automata - The End of YoRHa Edition - október 6. - Switch

A fantasztikus NieR: Automata a Switch-tulajdonosokat is megörvendezteti hamarosan, akik nem csak a rengeteg különböző befejezést kínáló alapjátékot, hanem a 3C3C1D119440927 DLC-t is megkapják néhány extra mellett. Aki eddig nem játszott vele, mert a switches portra várt, most mindenképp vágjon bele!

Chef Life: A Restaurant Simulator - október 7. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Álmaink Michelin csillagos éttermét alkothatjuk meg és menedzselhetjük a Cyanide játékában - mi állíthatjuk össze a menüt, a dekorációt, eldönthetjük, kiket veszünk fel magunk mellé, de a főzés terhe is ránk hárul. Az ételeket egyedivé tehetjük, ha szükségét érezzük.

No Man's Sky - október 7. - Switch

Sok idő kellett a Hello Gamesnek, amíg kitalálta, hogyan lesz megvalósítható a No Man's Sky switches portja, de sikerült, a játék érkezik a platformra, méghozzá minden tartalommal, ami a PC-s és más konzolos kiadásokhoz elérhetővé vált az évek során. Nagyon reméljük, hogy a start nem lesz problémás, és valóban a vártnak megfelelően fut majd a játék az egyre inkább elavult platformon.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)