Hirdetés

Az év egyik leghosszabb játéka lesz a Final Fantasy 16

|

Pusztán az átvezetők kitesznek 11 órát a játékidőből, és ez még semmi.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, kell-e, hogy egy játék 20-30 óránál tovább legyen játszható. Van, aki úgy gondolja, ha már kifizet közel harmincezer forintot, ez a minimum, míg mások út közben elunják magukat, nem tudnak ennyi időt játékra szakítani és inkább bele sem vágnak, vagy eltereli a figyelmüket valami más.

A Final Fantasy XV történetének 28 óra alatt lehet a végére érni a HowLongToBeatet használó játékosok elmondása szerint, és 53 óra kell, hogy a mellékküldetésekkel is végezzünk. A folytatás ennél is hosszabb lesz.

Hirdetés

A Final Fantasy 16 rendezője, Hiroshi Takai és producere, Naoki Yoshida elmondták egy a japán Famitsuval készült interjúban, hogy becsléseik szerint a sztori befejezéséhez 35 óra kell majd, aki pedig mindent meg akar csinálni, annak 70-80 órát kell erre rászánnia.

"Ha az összes képességet ki akarod maxolni, összegyűjteni minden felszerelést, megcsinálni a mellékküldetéseket, levadászni a szörnyeket, nagyjából 70-80 órányi játék vár rád."

Aki még ennyivel sem éri be, belevághat a New Game+ módba, ami extra nehéz lesz, vagy versenghet másokkal egy ranglistán. Yoshida egyébként a fejlesztés elején úgy állt neki a projektnek, hogy tudta, a játékosok elfoglaltak és csak 20 órásra tervezte a sztorit, de aztán egyre hosszabb és hosszabb lett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)