Hirdetés

Az év egyik nagy indie meglepetése lehet az Asterigos

|

Kevés új csapat vág bele rögtön egy akkora projektbe, mint egy akció-szerepjáték, de az Asterigos mögött álló Acme srácait ez láthatóan nem zavarta.

Hirdetés

Nem nehéz egyből érdeklődni az Asterigos: Curse of the Stars iránt az első bemutatót látva. Manapság ritka, hogy egy RPG a sötét, realisztikus grafikai megoldások helyett a rajzfilmesebb megvalósítást választja, de az Acme Gamestudio srácait láthatóan nem érdekelték a trendek - és valószínűleg ihletet adott nekik az Immortals Fenyx Rising is.

Az Asterigos a saját útját járja, és nem csak a vizualitásban: a sztori és a játék világa gazdagon merít különböző mitológiai történetekből, és ügyesen vegyíti azokat.

Hirdetés

A fejlesztők elmondása szerint egy "fél-lineáris" kalandot kapunk, amiben Aphes városa körül kell járnunk-kelnünk majd. Rengeteg sztoriküldetés és opcionális misszió vár ránk, melyeket a történet fontos pillanatai fognak összekötni. Az ilyenkor hozott döntéseink nagyban befolyásolják majd a sztori alakulását.

A főszereplő Hilda lesz, aki apja megkeresése céljával indult útnak. A kutatás valamikor 2022. őszén kezdődik, addig is követhetitek a játék fejlődését annak steames aloldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)