Hirdetés

Az év legjobb nyitását produkálta a Halo 4

|

220 millió dolláros forgalom 24 óra alatt, ez olyan eredmény, ami előtt Hollywood is tisztelettel hajt fejet.

Hirdetés

Nem kisebb tettet hajtott végre a Halo 4, mint az év legjobb nyitása cím begyűjtése, amire eddig csak a Call of Duty utóbbi néhány része volt képes. 220 millió dolláros bevételével a 343 Industries első játéka maga mögé utasította az Avengers és az utolsó Harry Potter mozifilmeket is.



Valóban jár a taps és az elismerés (részletes teszt a héten megjelenő 12/11-es GameStarban), de ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy könnyebb egységenként 60 dolláros dobozonkénti ár mellett összeszedni százmilliókat, mint átlagosan 8 dolláros jegyárral.
Mindazonáltal a Microsoft bedobott még néhány nagy számot a köztudatba, hogy legyen okunk ámuldozni: becslései szerint simán meglesz a 300 millió is az első héten. Az első öt napon több, mint 4 millió vásárló jelentkezett be Xbox Live-ra, és töltött el 31,4 millió órát a játékban. A pozitív fogadtatásban részesített Halo 4: Forward Unto Dawn websorozat pedig 46 milliós nézettségnél tart. Talán itt az ideje elgondolkodni egy komoly Halo tévésorozaton is.







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)