Hirdetés

Már az idei év legjobb játékai is akciósan kaphatóak

|

Elindult az utolsó nagy ünnepi hajrá ezzel együtt pedig a Microsoft karácsonyi vására is. Ezúttal több mint 700 játék árát vágták meg.

Hirdetés

Ha már azt számolgatod, hogy mire fogod elkölteni a karácsonyi ajándékpénzeket, akkor érdemes lehet felnézned az Xbox digitális üzletébe. A Microsoft játékboltjában most egy rakás cím árát csökkentették, és a felhozatalban egészen friss példányok is szerepelnek.

A promóciók állandó vendégei, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, a Destiny 2 vagy a Dead by Daylight persze most is nagyon olcsón beszerezhetőek, de ezúttal nagyobb nevek is landoltak ezek mellett.

Hirdetés

Az idei karácsonyi vásáron már olyan játékok árait is lenyesték, mint a Call of Duty: Vanguard vagy a Forza Horizon 5. A legfontosabb akciók listája, szerintünk:

Ha fentiek közül egyik sem érdekelne, akkor itt a teljes felhozatal. A több mint 700 tétel között azért valószínűleg mindenki talál magának valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)