Hirdetés

Az Everybody's Gone to the Rapture fejlesztői új bejelentésre készülnek

|

A The Chinese Room nem akarja elárulni, hogy mi lesz az új projekt, de az már biztos, hogy most kiadó nélkül, szabadon alkotnak.

Hirdetés

A The Chinese Room utolsó két játéka az általunk is nagyon kedvelt Everybody's Gone to the Rapture, illetve az Amnesia: A Machine for Pigs volt. A srácok már annak idején is nagyot robbantottak, így alig várjuk, hogy valami újjal álljanak elő. Ha minden igaz, akkor nemsokára el is árulják, hogy mire készülnek.

Most még csak annyit mondtak, hogy a következő néhány héten belül fogják bejelenteni a projektet. Azt elöljáróban a tudtunkra adták, hogy az új játék (bármi is legyen az) már kiadó nélkül jelenik meg, maguk intéznek ezúttal mindent, így megkötések nélkül alkothatnak. Ezzel együtt megpróbálnak majd sokkal nyitottabban beszélni a projektről a fejlesztési fázis alatt.

Mivel az új cím jogait teljes egészében ők birtokolják, lehet majd számítani képregényekre, pólókra, és minden földi jóra, ami egy rajongó szívének vágya lehet (ha látják, hogy van erre igény). Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi is lesz ez a cím. Ti mit látnátok szívesen a The Chinese Room-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)