Hirdetés

Az Everywhere azt ígéri, hogy elmossa a valóság és a digitális világ közti határokat

|

A Rockstar Games korábbi vezetője egy teljesen új, kedvünkre formálható világot ígér az új játékával.

Hirdetés

Elkezdődött a 2022-es gamescom, ahogy pedig az lenni szokott, a megnyitó estéjén máris egy masszív, két órás előadással indítanak, ahol elképesztően sok játékkal foglalkoznak, mutatnak előzeteseket, gameplay videókat és számos bejelentésre is sor kerül. Utóbbi csoportba tartozik az Everywhere, amiről nem most hallottunk először, viszont eddig nem is nagyon láttunk belőle semmit, igaz, már így is nagyon érdekes és egyben kockázatos projektnek tűnt.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Rockstart a háta mögött hagyó és új csapatot alapító Leslie Benzies valami igazán nagy projekten dolgozik, most pedig már azt is tudjuk, hogy pontosan mi is az a formabontó terv.

Hirdetés

Az Everywhere indította a Gamescom bemutatót és tökéletesen meg is alapozta a hangulatot. Fejlesztői azt ígérik, hogy a játék tökéletes keveréke lesz az akciónak, kreativitásnak és felfedezésnek, mindezt pedig egy olyan környezetben valósítják meg, ami elmossa a határokat a valóság és a digitális világ között. A weboldalon azt írják, az Everywhere átalakítja majd, hogyan gondolunk a multiplayer játékokra, megváltoztatja azt, ahogy egymással interakcióba lépünk a játékokban és ahogy felfedezzük a digitális univerzumokat.

Hatalmas és nagyon jól hangzó ígéretek, amiket borzasztó nehéz lesz teljesíteni. Az Everywhere-hez néhány szerencsés már 2023-ban hozzájuthat, ennek feltételeiről és a megjelenésről azonban egyelőre semmilyen információ nincs.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)